Gör din egen fotobok!


Jag har använt "print-on-demand"-tjänsten från blurb för mina böcker. De har många alternativ på format och papperskvalitet, men framför allt tycker jag att tryckkvaliten är mycket hög. Man kan ta fram sin bok på ett flertal olika sätt, jag har fastnat för deras program BookSmart , det ger mig full frihet vid utformningen av sidorna i mina böcker.

Tillsammans med min kollega Jani Westman, på janiwestmanphotography.se,, håller jag kurser för bokintresserade fotografer. Jag, eller vi, genomför anpassade kurser för mindre eller större grupper som vill ta fram sin första bok. Kontakta mig för upplägg!

Min resa till Svalbard


Efter min resa till Svalbard hösten 2011 tog jag fram ett bildföredrag och ett bildspel med musik , har bland annat visat det för Lidingö Fotoklubb och Danderyds Fotoklubb.

Den stämningsfulla musiken till bildspelet gjorde BauAir Studios .

Kontakta mig om du är intresserad av ett föredrag och en bildspelsvisning.

Yosemite Valley, Zion Canyon, Death Valley & Mono Lake


Jag har tagit fram ett bildspel med bilder från en resa till Yosemite Valley, Zion Canyon, Death Valley och Mono Lake , som har visats för Lidingö Fotoklubb och Danderyds Fotoklubb. Det finns även ett underbart bildspel från resan som min vän Jani Westman tagit fram som jag, eller vi, kan visa.

Kontakta mig om du är intresserad av ett föredrag och en bildspelsvisning.